Τους έχει τρελάνει όλους ο Ντόναλντ!

ΠΑΟΚ: Εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντός του συλλόγου

ΠΑΟΚ: Εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντός του συλλόγου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σύμφωνα με τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στις τάξεις του ΠΑΟΚ εντοπίστηκε ένα θετικού κρούσμα κορωνοϊού.

Οι Θεσσαλονικείς, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένας ποδοσφαιριστής είναι θετικός.

Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο ότι είναι ασυμπτωματικός και έχει μπει ήδη σε απομόνωση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.