ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κι όμως η Ρόντα χάνει και μάλιστα με νοκ άουτ [βίντεο]

Κι όμως η Ρόντα χάνει και μάλιστα με νοκ άουτ [βίντεο]

Μέχρι τα ξημερώματα, η Ρόντα Ράουζι μετρούσε 12 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες στο UFC και όλα έδειχναν οτι το σερί της θα συνεχίζοταν. Η Χόλι Χουλμ όμως είχε διαφορετική άποψη, παρά το γεγονός οτι τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος της.

Όλοι άλλωστε περίμεναν οτι ο αγώνας τους για το Women’s Bantamweight Championship θα διαρκούσε κάποια δευτερόλεπτα και θα τελείωνε με νικήτρια την κάτοχο του τίτλου. Αυτό άλλωστε είχε συμβεί σε όλες τις προηγούμενες μάχες της, καθώς μόλις 3 είχαν συμπληρώσει λεπτό.

Η 34χρονη MMAer από το Νέο Μεξικό όμως ήταν αποφασισμένη για την μεγάλη έκπληξη και το έδειξε στο επίσημο ζύγισμα, όπου όταν βρέθηκε απέναντι από την Ράουζι για το καθιερωμένο… κοίταγμα προκάλεσε αρκετά την αντίπαλό της λες και ήξερε οτι είχε έρθει η ώρα να βάλει ένα τέλος στις συνεχόμενες επιτυχίες.

Μπροστά λοιπόν σε 56.214 θεατές στην Μελβούρνη (ρεκόρ προσέλευσης), στο πρώτο event που έγινε ποτέ στην Αυστραλία, η Ράουζι ξεκίνησε τον αγώνα κάπως συντηρητικά, καθώς μπορεί να έπαιζε πολύ με το αριστερό χουκ και με ντιρέκτ, όμως σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες της, άργησε πολύ να επιχειρήσει να ρίξει την Χολμς στο έδαφος, η οποία είχε καλή άμυνα και απέφευγε τα χτυπήματα.

Στα μέσα του πρώτου γύρου η Ράουζι κατάφερε να την ρίξει στο έδαφος και να επιχειρήσει την λαβή με το κλείδωμα του χεριού, όμως η Χολμς κατάφερε να «δραπετεύσει» και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Στον δεύτερο γύρο, η κάτοχος του τίτλου προσπάθησε να συνεχίσει την πίεσή, όμως η αντίπαλός της έβγαινε περισσότερο στην επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχθεί περισσότερα χτυπήματα. Ένα από αυτά την ζάλισε και εκεί η Χολμς βρήκε την ευκαιρία με μία κλωτσιά να την βγάλει νοκ άουτ, να γίνει η δεύτερη Bantamweight Championship στην ιστορία και να φτάσει το δικό της σερί στο 10-0.

ΟΝΟΜΑΧτυπήματαΕύστοχα χτυπήματαΠοσοστό ευστοχίαςΡόντα Ράουζι692130%Χόλι Χολμς533872%

«Προσπαθώ να καταλάβω τί έγινε. Είναι τρελό. Μπαίνοντας εδώ μέσα ένιωσα μεγάλη υποστήριξη. Σκέφτηκα πως δεν γίνεται να μην τα καταφέρω με τέτοια στήριξη. Πρέπει να πω πως ότι δούλεψα, τα έβγαλα στον αγώνα. Δεν έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ποτέ στην ζωή μου», είπε η νικήτρια, με την Ράουζι να αποχωρεί για το νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο Ντάνα Γουάιτ, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.