ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανετα ο Τσιτσιπάς χωρίς να χάσει κανένα σετ πέρασε στον δεύτερο γύρο του US OPEN

Ανετα ο Τσιτσιπάς χωρίς να χάσει κανένα σετ πέρασε στον δεύτερο γύρο του US OPEN

Μετά την Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US OPEN.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν το φαβορί απέναντι στον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο, το έδειξε και στον αγώνα και έφτασε στη νίκη με 3-0 (3-6, 6-7 (1-7), 4-6) και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Ρώσο νούμερο 36 στον κόσμο Ντανίλ Μεντβέντεβ ο οποίος κέρδισε τον Ντονσκόι με 3-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ, ωστόσο στο τάι μπρέικ έκανε περίπατο κερδίζοντάς το με 7-1. Στα υοπόλοιπα δύο και ειδικά στο πρώτο, ήταν καλύτερος και έφτασε στη νίκη, συνεχίζοντας στο US OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.