ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επική μονομαχία: Ο Ιρανός Χαλκ θα αναμετρηθεί με τον «τρομακτικότερο άνθρωπο του πλανήτη» (βίντεο-φωτο)

Επική μονομαχία: Ο Ιρανός Χαλκ θα αναμετρηθεί με τον «τρομακτικότερο άνθρωπο του πλανήτη» (βίντεο-φωτο)

Μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση μεταξύ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα πρέπει να ετοιμάζονται για ακόμη μία επική μονομαχία μεταξύ δύο εκ των πιο «τερατόμορφων» ανθρώπων του πλανήτη.

Ο λόγος για τον Σαγιάντ Καρίμπι, τον Ιρανό γίγαντα με το προσωνύμιο Χαλκ και τον «πιο τρομακτικό άνθρωπο της Γης», κατά κόσμον Μάρτιν Φορντ.

Ο Φορντ, που εκτός από την μεγάλη του καριέρα στον κόσμο του bodybuilding τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει την τύχη του και στην υποκριτική, δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στο κλουβί του MMA, με τον Ιρανό Χαλκ να θεωρείται ως ο επικρατέστερος αντίπαλός του.

Οι δύο πιθανοί αντίπαλοι θεωρούνται από τους ειδικούς ως το ιδανικό ζευγάρι για μία «τιτανομαχία» που θα μείνει στην ιστορία, καθώς κι οι δύο μοιάζουν περισσότερο με τεθωρακισμένο παρά με αθλητές.

Ο Φορντ ζυγίζει 145 κιλά κι ο ενδεχόμενος αντίπαλός του περίπου 154 κιλά, με το ύψος και των δύο να αγγίζει τα δύο μέτρα, καθιστώντας τους ίσως από τις τρομακτικότερες φιγούρες που περιδιαβαίνουν τον πλανήτη μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.