ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kώστας Κοκκινάκης: «Δεν με πείθουν για τον εμβόλιο – Δεν θα το κάνω γιατί δεν πιστεύω ότι κινδυνεύω»

Kώστας Κοκκινάκης: «Δεν με πείθουν για τον εμβόλιο – Δεν θα το κάνω γιατί δεν πιστεύω ότι κινδυνεύω»

O πρώην παίκτης του «Survivor», Κώστας Κοκκινάκης ξέσπασε κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Αποκάλυψε ότι είναι αντίθετος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Διαβάζω διάφορα που δεν με πείθουν για το εμβόλιο. Όχι, δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω από το κορωνοϊό. Μάλιστα, πιστεύω ότι τον έχω περάσει, χωρίς να το ξέρω. Ούτε το παιδί μου θα βάλω να το κάνει» τόνισε ο ίδιος.

Για το Survivor δήλωσε: «Νιώθω λίγο περίεργα. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω λίγο και σκέφτομαι πόσο ωραία, αλλά και δύσκολα ήταν εκεί. Κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει. Βλέπει μόνο το μονταρισμένο υλικό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες, όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια και πίτσες. Είναι αστείο να σκοτώσουν ένα καβουράκι μόνο για τη γεύση. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και κάποιος ίσως φύγει από μόνος του. Η Μαριπόζα ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα. Δεν θα αντέξει. Οι “Διάσημοι” είναι πιο αδύναμοι από τους “Μαχητές”» ανέφερε ο γνωστός αθλητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το «All Star Survivor» τόνισε ότι θα ήθελε να πάει, αλλά καθαρά για οικονομικούς λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.