ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον «αέρα» το Australia Open ένα μήνα πριν την έναρξή του – Φόβοι για αναβολή

Στον «αέρα» το Australia Open ένα μήνα πριν την έναρξή του – Φόβοι για αναβολή

Το Australia Open μπορεί να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Φεβρουαρίου, όμως φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του, μόλις ένα μήνα πριν την έναρξή του.

Οι αθλητές δεν έχουν λάβει ακόμα πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό της άφιξής τους, την ίδια ώρα που οι διοργανωτές αναζητούν ένα νέο ξενοδοχείο για τη 14ήμερη καραντίνα.

Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που βρίσκονται στην ίδια γειτονιά με το πρώτο ξενοδοχείο που είχε επιλεγεί, απείλησαν με νομικές διαδικασίες, φοβούμενοι την υγεία τους και υποστηρίζοντας ότι δεν τους ζητήθηκε η γνώμη. Η Μελβούρνη, πρωτεύουσα της πολιτείας Βικτώριας, ήταν το επίκεντρο του δεύτερου κύματος Covid-19 στην Αυστραλία και όλα αυτά τα δεδομένα δημιουργούν μια πολύ μπλεγμένη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, 36 άτομα που ζουν μόνιμα εκεί, υποστηρίζουν ότι δεν ρωτήθηκαν σχετικά με την απόφαση να χρησιμοποιηθεί το κτίριο ως ξενοδοχείο καραντίνας, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι φοβούνται πως η υγεία τους κινδυνεύει με την έλευση εκατοντάδων παικτών από το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι, η κυβέρνηση με τους διοργανωτές συμφώνησαν να μπουν σε καραντίνα όσοι φτάνουν από το εξωτερικό στα πλαίσια της διοργάνωσης για 14 ημέρες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός φαίνεται πως κάπου «χωλαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τι θα συμβεί τελικά με όλη αυτήν την υπόθεση, αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και σήμερα (05/01), ή έστω αύριο (06/01). Τίποτα, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.