ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπουδαία διάκριση για την Α.Εφραιμόγλου – Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων

Σπουδαία διάκριση για την Α.Εφραιμόγλου – Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων

Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Σότσι της Ρωσίας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.) και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 β..

Για την αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο, έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Τόκιο, στην κατηγορία 15-16 ετών, στην τελευταία αγωνιστική παρουσία της πριν από την πανδημία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της για τη νέα επιτυχία της ανερχόμενης αθλήτριας, η οποία αφήνει λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.