ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας στίβου αποθέωσε τον Μ.Τεντόγλου: «Είσαι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα Ολυμπιονίκη»

Η Τουρκία «υποκλίθηκε» στον Μίλτο Τεντόγλου

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας στίβου αποθέωσε τον Μ.Τεντόγλου: «Είσαι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα Ολυμπιονίκη»

Στα γραφεία της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε ο πρόεδρος της αντίστοιχης τουρκικής ομοσπονδίας, Φατίχ Σιντιμάρ, προκειμένου να παραλάβει την δωρεά του Μίλτου Τεντόγλου για τους σεισμοπαθείς.

Ο Τεντόγλου είχε βγάλει σε δημοπρασία τα περίφημα παπούτσια τα οποία θεωρήθηκαν απαγορευμένα από την παγκόσμια ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει μία επίδοσή του σε διεθνές μίτινγκ στο Τόρουν.

Η κίνηση του πρωταθλητή του μήκους να δημοπρατήσει τα παπούτσια για τους σεισμόπληκτους στη Τουρκία, είχε αποτέλεσμα, καθώς μία παλιά δόξα του μήκους, η Νίκη Ξάνθου, τα αγόρασε και έδωσε ένα σεβαστό 5ψηφιο ποσό το οποίο δόθηκε στον Τούρκο πρόεδρο σήμερα.

Ο κ. Σιντιμάρ μάλιστα, παρέδωσε μία επιστολή για τον Τεντόγλου, τον οποίο αποθεώνουν για την πράξη του.

«Αγαπητέ Μιλτιάδη Τεντόγλου,

Αγαπητέ μας Πρωταθλητή,

Ο Ολυμπισμός και η ιδιότητα του Ολυμπιονίκη δεν αναφέρεται μόνο στις διακρίσεις στον αθλητικό τομέα. Αναφέρεται εξίσου στον καλό χαρακτήρα και στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου, κι εσύ είσαι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής της περιγραφής.

Εξ’ ονόματος της πατρίδας μου, της Τουρκίας, θέλω να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μας για την τόσο σημαντική βοήθεια προς τα θύματα των σεισμών.

Η Ελληνική διασωστική αποστολή βρέθηκε στις πληγείσες πόλεις από την πρώτη στιγμή του σεισμού, οι Έλληνες πολίτες ήταν κοντά μας με τις προσφορές τους από την πρώτη μέρα, εσύ όμως έδειξες σε μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, πόση δύναμη έχει η διεθνής γλώσσα του αθλητισμού.

Θα ήθελα να σε προσκαλέσω στην Τουρκία «το δεύτερο σπίτι σου» προκειμένου να επισκεφτούμε μαζί τα θύματα των σεισμών, το συντομότερο δυνατόν και όταν το πρόγραμμά σου το επιτρέψει.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αυτοθυσία σου και ο Τουρκικός λαός θα προσεύχεται πάντοτε για την επιτυχημένη πορεία σου.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας σου» αναφέρει στην επιστολή της η Τουρκική ομοσπονδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.