ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: «Γλέντι» στα αποδυτήρια με τον ύμνο του Champions League! (βίντεο)

ΑΕΚ: «Γλέντι» στα αποδυτήρια με τον ύμνο του Champions League! (βίντεο)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά το 1-1 με τη Βίντι και οι παίκτες της πανηγύρισαν και στα αποδυτήρια την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια.

Το γιόρτασαν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά το “πάρτι” των παικτών της ΑΕΚ -για την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League– συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωνές, αγκαλιές, μπουγέλο, συγχαρητήρια και στα ηχεία, ο ύμνος του Champions League! Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Σιμόες, που έκατσε προσοχή, ακούγοντας τη συγκεκριμένη μελωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.