ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για το Κράσνονταρ με δύο ώρες καθυστέρηση

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για το Κράσνονταρ με δύο ώρες καθυστέρηση

Μία μίνι ταλαιπωρία πέρασε η αποστολή του ΠΑΟΚ πριν «πετάξει» για Ρωσία, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα καθυστέρηση την αναχώρηση σχεδόν δύο ώρες.

Στον… αέρα είναι πλέον η πτήση που θα μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Ρωσία και ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 14:00 αλλά πήρε… δίωρη παράταση, καθώς διαπιστώθηκε τεχνικό πρόβλημα, στον καθιερωμένο έλεγχο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, προκειμένου να συμβεί αυτό, υπήρξε και αλλαγή του αεροσκάφος με το οποίο ταξιδεύει η αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά», με προορισμό το Κράσνονταρ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.