ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναθηναϊκός: Ντνίπρο ή Ζόρια οι πιθανοί αντίπαλοί του στα προκριματικά του Champions League

Στο φινάλε θα κριθεί ο τίτλος στο Βέλγιο

Παναθηναϊκός: Ντνίπρο ή Ζόρια οι πιθανοί αντίπαλοί του στα προκριματικά του Champions League

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ουκρανία και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει ποια εκ των Ντνίπρο ή Ζόρια θα αποτελέσει πιθανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League. Την τελευταία αγωνιστική ο τίτλος στο Βέλγιο και ο άλλος πιθανός αντίπαλος.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επικράτησε 3-0 της Ντνίπρο και κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Ουκρανίας στην Ιστορία της, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη, θα είναι εκ των υποψηφίων αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (μαζί με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στο Βέλγιο).

Η Ντνίπρο έκανε δεύτερη στη σειρά ήττα και χάνει την ευκαιρία να κλειδώσει τη δεύτερη θέση, όπου πλέον ισοβαθμεί με τη Ζόρια, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αλεξαντρίγια.

Πλέον, την τελευταία αγωνιστική (04/06) υπάρχουν οι αναμετρήσεις Ντνίπρο-Κρίβμπας και Μινάι-Ζόρια Λουχάνσκ. Η Ντνίπρο υπερέχει στην ισοβαθμία της Ζόρια και ψάχνει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Στο φινάλε θα κριθεί ο τίτλος στο Βέλγιο

Το ντέρμπι τίτλου της Jupiler League δεν ανέδειξε νικητή, αλλά είχε κερδισμένη την Αντβέρπ. Η ομάδα της Αμβέρσσας αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κι ετσι μία αγωνιστική πριν το φινάλε των play off κρατά την τύχη στα χέρια της για να «κόψει πρώτη το νήμα» και να πανηγυρίσει τον τίτλο, μιας και στην ισοβαθμία υπερτερεί της αντιπάλου της.

Πλέον, στο ματς που ακολουθεί ανάμεσα στην Μπριζ και στη Γκενκ, σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, τότε θα πλησιάσουν στο -1 από τους δύο συμπρωτοπόρους και η τελευταία αγωνιστική θα είναι ένα πραγματικό θρίλερ.

Στις 3/06 η Γκενκ θα υποδεχθεί την Αντβέρπ, ενώ η Ουνιόν την Μπριζ. Να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα πάρει την 2η θέση στην τελική βαθμολογία θα είναι μία εκ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.