ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Ο Τσιμίκας νίκησε στον «εμφύλιο» – Μοιραίος ο Τζόλης

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3: Ο Τσιμίκας νίκησε στον «εμφύλιο» – Μοιραίος ο Τζόλης

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Νόριτς, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεχωρίζει για ένα ακόμα ματς.

Άνετη και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα κόντρα στην Γουίκομ (6-1) για τον γύρο των “32” του Carabao Cup.

Έχοντας για ένα ακόμα ματς βασικό -και σε πολύ καλή βραδιά- τον Κώστα Τσιμίκα, η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας την Νόριτς και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Έλληνας μπακ πλέον δείχνει να… πατάει πολύ καλά στα αγγλικά γήπεδα και “μέτρησε” και μια ασίστ, αυτήν στο 2-0 της ομάδας του Κλοπ, στο γκολ, του Οριγκί (50′).

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, με τον Τσιμίκα να εκτελεί κόρνερ και τον Οριγκί να δίνει ασίστ στον Μιναμίνο για το 1-0. Η Νόριτς απέτυχε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (42′), όταν ο Γιαννούλης κέρσισε πέναλτι, αλλά ο Τζόλης απέτυχε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε από τη… βούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80′, με τον Μιχαμίνο να πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.