ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Sport: Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Χρήστος Τζόλης

Sport: Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Χρήστος Τζόλης

Ένα δημοσίευμα από την Ισπανία φέρνει τον Χρήστο Τζόλη κοντά στην Μπαρτσελόνα, που φέρεται να έχει δημιουργήσει μία λίστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον.

Με τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα να είναι ζόρικα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ανοίξει τα… ραντάρ τους για νεαρούς, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον.

Σύμφωνα με την Sport, ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Τζόλης, με το δημοσίευμα να αναφέρει: «Ο Τζόλης έκανε ένα ποιοτικό άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Premier League για να γίνει παίκτης της Νόριτς. Μπορεί να παίξει και αριστερά, και δεξιά, τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 20 του χρόνια και το σουλούπι του κάνει το προφίλ του περιζήτητο στην Ευρώπη. Έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το όνομά του στη διεθνή σκηνή και δεν θα λείψουν οι προτάσεις γι’ αυτόν στο μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, στη λίστα βρίσκονται και παίκτες όπως ο Ραγιάν Αΐτ Νουρί (Γουλβς), ο Αρσέν Ζακαριάν (Ντινάμο Μόσχας), Νατσί Ουνουβάρ (Άγιαξ), ο Βίλιοτ Σουέντμπεργκ (Χάμαρμπι) και ο Αλμπέρτο Μολέιρο (Λας Πάλμας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.