ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξανά στη φυλακή Νταν Ταν, επικεφαλής του μεγαλύτερου δικτύου στησίματος αγώνων

Ξανά στη φυλακή Νταν Ταν,  επικεφαλής του μεγαλύτερου δικτύου στησίματος αγώνων

Ο επιχειρηματίας, Νταν Ταν, που θεωρείται ως ο επικεφαλής του μεγαλύτερου δικτύου στησίματος αγώνων παγκοσμίως, συνελήφθη εκ νέου στη Σιγκαπούρη, μία εβδομάδα μετά τον αποφυλάκισή του.

Συναγερμός είχε σημάνει την τελευταία εβδομάδα στα υψηλά κλιμάκια της FIFA, όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο επιχειρηματίας Νταν Ταν, που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» του μεγαλύτερου δικτύου στησίματος αγώνων παγκοσμίως, αφέθηκε ελεύθερος στις 25 Νοεμβρίου από τις αρχές της Σιγκαπούρης, έπειτα από κράτηση 26 μηνών. 

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε σήμερα η Αστυνομία της Σιγκαπούρης, ο Ταν ξανασυνελήφθη για περαιτέρω έρευνες περί εμπλοκής σε εγκληματικές δραστηριότητες, όπως αναφέρουν οι «Straits Times». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποφυλάκισή του πριν από μία εβδομάδα είχε αναγκάσει τη FIFA να αντιδράσει επίσημα, τονίζοντας ότι είναι «πολύ απογοητευμένη» από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς αποτελεί τροχοπέδη στην καταπολέμηση της διαφθοράς που μαστίζει τον αθλητισμό. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το 2013, όταν συνελήφθη ο Ταν, ο τότε αρχηγός της Ιντερπόλ, Ρόναλντ Νομπλ, τόνισε ότι η συμμορία που εδρεύει στη Σιγκαπούρη είναι το μεγαλύτερο και το πιο επιθετικό συνδικάτο στησίματος αγώνων, με τα “πλοκάμια” του να φτάνουν σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.