ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι 16 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οι 16 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Oλοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Europa League 2015-2016 και οι 32 ομάδες που συνεχίζουν στην διοργάνωση-μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός-, είναι χωρισμένες σε ισχυρές και αδύνατες. 

Στις 16 ισχυρές, οι 12 κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κάθε όμιλο και οι 4 είχαν την καλύτερη επίδοση από τις 8 που τερμάτισαν στην 3η θέση των τον ομίλων του Champions League.  Στις 16 αδύνατες οι 12 τερμάτισαν στην 2η θέση κάθε ομίλου στο Europa League και οι 4 είχαν την χειρότερη επίδοση από τις 3ες του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση από τις 3ες του Champions League (πίσω από την Πόρτο), έτσι είναι στους ισχυρούς εν όψει της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Οι 16 αδύνατοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους “32” του Europa League, όπου θα παίξει το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 18 Φεβρουαρίου ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο “Καραϊσκάκης”.

Πόρτο (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Μόλντε (Νορβηγία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Νάπολι (Ιταλία)

Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Λάτσιο (Ιταλία)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Βασιλεία (Ελβετία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Σάλκε (Γερμανία)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)

Σεβίλλη (Ισπανία)

Βαλένθια (Ισπανία)

Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Σιόν (Ελβετία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Μίντιλαντ (Δανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Σεντ-Ετιέν (Γαλλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άουγκσμπουργκ (Γερμανία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.