ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

UEFA Nations League: Τα πρώτα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης

UEFA Nations League: Τα πρώτα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, θα γίνει απόψε.

Παίρνουν μέρος οι 55 Εθνικές ομάδες της Ευρώπης κι έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες, σύμφωνα με την κατάταξή τους στη βαθμολογία της UEFA.

Την παράσταση «κλέβει» το ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία, το οποίο θα διεξαχθεί, στις 21:45, στο Μόναχο. Είναι το μοναδικό σημερινό ματς της League 1 και το πρώτο παιχνίδι που δίνει η Γαλλία, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η Ολλανδία.

Στη League 2 θα γίνουν οι αγώνες Τσεχία-Ουκρανία για τον πρώτο όμιλο (συμμετέχει και η Σλοβακία) και Ουαλία-Ιρλανδία για τον τέταρτο όμιλο (συμμετέχει και η Δανία).

Στη League 3 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου Σλοβενία-Βουλγαρία και Νορβηγία-Κύπρος.

Στη League 4 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες του πρώτου ομίλου, Καζακστάν-Γεωργία, Λετονία-Ανδόρρα και του τέταρτου ομίλου, Αρμενία-Λιχτενστάιν, Γιβραλτάρ-ΠΓΔΜ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εθνική Ομάδα παίρνει μέρος στη League 3 και θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο, με την Εσθονία, την Ουγγαρία και τη Φινλανδία. Θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι το Σάββατο, στο Ταλίν, με την Εσθονία. Μέσω του NationsLeague τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.