ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«6 στα 6» η Λίβερπουλ: 3-0 την Σαουθάμπτον (βίντεο)

«6 στα 6» η Λίβερπουλ: 3-0 την Σαουθάμπτον (βίντεο)

Το… τρένο της Λίβερπουλ φαίνεται πως δεν έχει σταματημό.

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον, σημείωσε την 6η νίκη σε ισάριθμούς αγώνες στην Premier League και δείχνει ότι είναι φέτος φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Στο 10′ με αυτογκόλ ο Χουτ έγινε το 1-0 και στο 21′ ο Ματίπ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 45’ ο Σακίρι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σαλάχ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα «σπασμένα» από την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Λιόν (2-1) για το Champions League πλήρωσε η Κάρντιφ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε εκτός έδρας με 5-0, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, όντας μια ανάσα από την Λίβερπουλ. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαχρέζ (67′, 89′) και από ένα οι: Αγουέρο (32′), Μπερνάρντο Σίλβα (35′) και Γκουντογκάν (44′).

Aπό εκεί και πέρα, ούτε η παρουσία του σερ Αλεξ Φέρκιουσον δεν βοήθησε την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ να νικήσει την Γουλβς, καθώς η ομάδα του Μουρίνιου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους «λύκους» και πλέον βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μπέρνλι, η οποία διέσυρε με 4-0 την Μπόρνμουθ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.