ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ – Ηττήθηκε από τη Μπάτε Μπορίσοφ μέσα στη Τούμπα 1-3 (βίντεο)

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ – Ηττήθηκε από τη Μπάτε Μπορίσοφ μέσα στη Τούμπα 1-3 (βίντεο)

Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-3 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στην Τούμπα.

Mάλιστα, σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΜΠΑΤΕ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Ετσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από την Ευρώπη, τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Europa League και έχασε όλα τα παιχνίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάλιστα στο ημίχρονο ελέω του 0-3 ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες για το κάκιστο θέαμα. Στο 18′ ο Σκάβις έκανε το 0-1 και στο 42′ και το 45+1′ ο Σίγκνεβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ στο 59′ ο Πρίγιοβιτς μείωσε στο τελικό 1-3.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Βίντι και Τσέλσι έμειναν στο 2-2 και έτσι η Τσέλσι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ πήραν την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

90′ Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Η Μπάτε με το 1-3 επί του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία στην Ουγγαρία της Βίντι με την Τσέλσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

90+ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90′ Και άλλο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει και ένα δεύτερι γκολ. Ο Ουάρντα εκτέλεσε με τον Βαρέλα να πιάνει την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα έξω.

89′ Κερδίζει νέο κόρνερ από τα αριστερά ο ΠΑΟΚ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

87′ Δεύτερη αλλαγή για τη Μπάτε. Εκτός ο Ντράγκουν και στη θέση του ο Γιαμπλόνσκι.

87′ Σέντρα από τα δεξιά αλλά ο γκολκίπερ της Μπάτε μπλόκαρε εύκολα.

84′ Κερδίζει νέο κόρνερ ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι πέρασε χωρίς αποτέλεσμα

82′ Αλλαγή για τη Μπάτε. Εκτός ο Σκάβις και στη θέση του ο Γκορντέιτσουκ.

80′ Ωραίο ένα δυο του Μάτος με τον Ακπόμ με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

78′ Νέο κόρνερ από τα αριστερά για τον ΠΑΟΚ. Πέρασε και αυτό χωρίς αποτέλεσμα.

77′ Νέο καλό σουτ από τον Μάτος και κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

74′ Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Επίθεση διαρκείας και σουτ από τον Τόσκα με τον Σρεμπίτσκι να διώχνει σωτήρια.

73′ Ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με τον γκολκίπερ της Μπάτε να βρίσκει τη μπάλα και να τη στέλνει κόρνερ.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Ρίος για σκληρό φάουλ στον Άκπομ.

70′ Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Άκπομ με τον γκολκίπερ της Μπάτε να διώχνει σε κόρνερ.

68′ Ο Μάτος έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε και το σουτ με τη μπάλα να φεύγει έξω.

66′ Νέο σουτ από τον Μαουρίσιο εκτός περιοχής με τη μπάλα και πάλι να φεύγει έξω.

65′ Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ουάρντα εκτέλεσε, ο Βαρέλα ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

65′ Πιέζει ο ΠΑΟΚ και κερδίζει κόρνερ από τα δεξιά.

61′ Κόκκινη κάρτα θα δει ο Σίγκνεβίτς για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Κρέσπο. Θα συνεχίσει με δέκα παίκτες η Μπάτε για την υπόλοιπη μισή ώρα.

60′ Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Άκπομ από τα αριστερά έκανε τη σέντρα σουτ και έδιωξε σωτήρια ο γκολκίπερ της Μπάτε.

59′ ΓΚΟΛ! Μειώνει ο ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς σε 1-3. Ωραία ενέργεια του Ζαμπά από τα δεξιά ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο του, έκανε και την παράλληλη μπαλιά προς τον Πρίγιοβιτς ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

53′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Άκπομ να παίρνει τη θέση του Πέλκα.

51′ Ο Πέλκας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει να μη μπορεί να συνεχίσει.

46′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα οι Ουάρντα και Τόσκα εκτός οι Βιεϊρίνια και Λημνιός.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στην Τούμπα.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση

45+1′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για την Μπάτε με τον Σίγνκεβιτς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά και να πλασάρει εύστοχα για το 0-3 των φιλοξενούμενων.

42′ ΓΚΟΛ! Ο Σίγκνεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και την έστειλε στο κέντρο για το 0-2 της Μπάτε.

41′ Κερδίζει πέναλτι ο Στάσεβιτς από μαρκάρισμα του Μάτος.

40′ Ο Βιεϊρίνια θα κάνει το σουτ με τη μπάλα να φευγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

39′ Η Μπάτε απειλεί και πάλι με τον Πασχαλάκη αρχικά να διώχνει και εν συνεχεία το σουτ που έγινε να φεύγει εκτός εστίας. Κακός ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάτε να κάνει το 2-0. Ωραία αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τη μπάλα να φτάνει στον Στάσεβιτς που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι του Πασχαλάκη.

27′ Κίτρινη κάρτα, η πρώτη στο ματς, θα την δει ο Μπάχα.

25′ Σουτ από τον Βιεϊρινια με τη μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από την εστία της Μπάτε.

21′ Ο Πασχαλάκης θα παραχωρήσει κόρνερ σε μια ανύποπτη φάση καθώς το σουτ που έγινε αρκετά μέτρα από την εστία του πήγαινε έξω αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ προσπάθησε να την κρατήσει στο γήπεδο και τελικά η μπάλα έφυγε κόρνερ.

18′ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ-Μπάτε 0-1 (Σκάβις). Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί πίσω στο σκορ σε μια φάση που δεν προμύνηε κάτι τέτοιο. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Σκάβις μέσα στην περιοχή με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

15′ Ο Ίβανιτς βρέθηκε σε θέση βολής για τη Μπάτε, έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

12′ Ο Πρίγιοβιτς με ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή επιχείρησε να βρει και πάλι τον Πέλκα αλλά έκοψε τελευταία στιγμή η άμυνα της Μπάτε.

9′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Βαρέλα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι.

8′ Ο Βιεϊρίνια δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ

2′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς είδε τον Πέλκα μέσα στην περιοχή, του έκανε την πάσα με τον Έλληνα διεθνή να κατεβάζει τη μπάλα και να προσπαθεί να πλασάρει από πλάγια θέση αλλά ο Σρεμπίτσκι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

1′ Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σρεμπίτσκι, Ριός, Βολκόβ, Πολιακόβ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν, Ίβανιτς, Σκάβις, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς.

ΠΑΟΚ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του Europa League. Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης διεκδικούν οι δύο ομάδες Μόνο νίκη ψάχνει ο Δικέφαλος του Βορρά, που χρειάζεται και νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι στο άλλο ματς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά “αυτοκτόνησε” στα δύο ματς με τη Βίντι και έμεινε στους τρεις βαθμούς στον όμιλό του, αλλά τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων του δίνουν την ευκαιρία να “κλέψει” την πρόκριση, με νίκη κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αρκεί να κερδίσει και η Τσέλσι στην έδρα της Βίντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία του Ομίλου
1. Τσέλσι 15 (10-1)
2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6 (6-8)
3. Βίντι 6 (3-5)
4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.