ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επική ανακοίνωση των Τούρκων για Χατζηισαΐα με… Ζορμπά (βίντεο)

Επική ανακοίνωση των Τούρκων για Χατζηισαΐα με… Ζορμπά (βίντεο)

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Τουρκία και συγκεκριμένα τη Ριζεσπόρ. Ο Έλληνας πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, η οποία τον ανακοίνωσε με έναν φοβερό τρόπο.

Οι Τούρκοι ανέβασαν video στον λογαριασμό τους στο twitter, με το περίφημο συρτάκι του Άντονι Κουίν ως Ζορμπάς.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ευχήθηκε στον Έλληνα αμυντικό καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στη Ρίζεσπορ.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήρθε τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2016 με μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Παρέμεινε στην ομάδα για ενάμιση χρόνο παίζοντας σε 10 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί ο Χατζηισαΐας παίρνει μεταγραφή στη Ρίζερσπορ.

Ευχαριστούμε Δημήτρη και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας σου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.