ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιουβέντους: Περιμένουν το «συγγνώμη» του Κ.Ρονάλντο (φωτό)

Γιουβέντους: Περιμένουν το «συγγνώμη» του Κ.Ρονάλντο (φωτό)

Πρώτο θέμα στον ιταλικό αθλητικό Τύπο συνεχίζει να είναι η κακή αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Μαουρίτσιο Σάρι στο 54ο λεπτό του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν και στη θέση του μπήκε ο, σκόρερ του αγώνα, τελικά, Ντιμπάλα, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί ενοχλημένος και πριν τη λήξη από το γήπεδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, στη «Γηραιά Κυρία» θέλουν να λήξουν χωρίς πολύ θόρυβο την υπόθεση, χωρίς να διαταράξουν το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αυτή τη σεζόν. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να μην επιβάλλει κάποιο πρόστιμο στον Κριστιάνο, όμως θα έχει μία συνάντηση μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν κάνουν καλό στο σύλλογο.

Από την πλευρά τους, οι συμπαίκτες του Πορτογάλου σούπερ σταρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιμένουν τουλάχιστον μία συγγνώμη από εκείνον, ή κάποιες εξηγήσεις, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα πρέπει να θεωρείται, αν λάβει κανείς υπόψη την έντονη προσωπικότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.