ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη Γουέστ Χαμ – Οκτώ ποδοσφαιριστές θετικοί στον ιό

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη Γουέστ Χαμ – Οκτώ ποδοσφαιριστές θετικοί στον ιό

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τους ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, καθώς οκτώ εξ αυτών, βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά από εξετάσεις που έγιναν, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προβαίνουν σε επίσημες ανακοινώσεις χωρίς να γνωστοποιούν τα ονόματα αυτών.

«Εμφανίζουν όλοι τους ήπια συμπτώματα και όπως όλα τα μέλη της οικογένειας τους δείχνουν να είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, όλο αυτό είναι μία χειραψία, έναν βήχα, ένα φτέρνισμα μακριά από καθέναν από εμάς, επομένως όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κάρεν Μπρέιντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν σε απομόνωση, ενώ οι εξετάσεις στις τάξεις των «Σφυριών» εντάθηκαν για να μειωθούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.