ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκλεισε η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα – Ποιοι παίκτες πάνε στην Ίντερ;

Έκλεισε η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα – Ποιοι παίκτες πάνε στην Ίντερ;

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει για την Μπαρτσελόνα η περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη.

Η εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής, επικαλούμενη και πηγές από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η ρήτρα ύψους 111 εκατ. ευρώ φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και το πιθανότερο είναι πως το deal θα περιλαμβάνει και παίκτες.

Αρτούρο Βιδάλ, Νέλσον Σεμέδο και Ιβάν Ράκιτιτς είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται πως θα μετακομίσουν από τη Βαρκελώνη στο Μιλάνο ως έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή.

Ο 22χρονος φορ έχει σημειώσει φέτος 16 γκολ σε 31 συμμετοχές με τους «νερατζούρι» κι άλλα πέντε γκολ στο Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα λήγει το 2023, ενώ το 2018 η Ίντερ είχε πληρώσει στη Ράσινγκ Κλουμπ το ποσό των 22,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.