ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο κορωνοϊός εκτόξευσε το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έφτασε στο μισό δις ευρώ

Ο κορωνοϊός εκτόξευσε το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έφτασε στο μισό δις ευρώ

Στο μισό δισεκατομμύριο έφτασε το χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τρομακτικές οικονομικές απώλειες κατάγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αγγλικός σύλλογος μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ.

Ο κορωνοϊός έβαλε “φρένο” στην αγωνιστική δράση αλλά και στο έσοδα των ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προκαλώντας μεγάλη “χασούρα”. Ένας από τους συλλόγους που υπέστη μεγάλες ζημιές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι απώλειες του τριμήνου Ιανουαρίου-Μαρτίου υπολογίζονται στα 127.400.000 ευρώ. ήτοι αύξηση του χρέους της ομάδας κατά 42%, φτάνοντας έτσι το δυσθεώρητο ποσό των 477.030.000 ευρώ.

«O πρώτος στόχος μας είναι η υγεία και η ευημερία των συνεργατών και των οπαδών μας παγκοσμίως και είμαστε περήφανοι για το πώς έχουν ανταποκριθεί όσοι συνδέονται με τον σύλλογο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», υποστήριξε ο εκτελεστικός Εντ Γούντγουορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει απώλειες περί τα 20 εκατομμύρια λίρες λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ήδη υπάρχουν απώλειες σχεδόν 1.500.000 ευρώ από τα εμπορικά έσοδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, με τα έσοδά να έχουν παρουσιάσει έτσι κι αλλιώς πτώση σε σχέση με την περσινή περίοδο λόγω της συμμετοχής της στο Europa League αντί για το Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.