ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λύτρωση» για τον Κρ. Ρονάλντο: Το πέτυχε κι αυτό με η Γιουβέντους (βίντεο)

«Λύτρωση» για τον Κρ. Ρονάλντο: Το πέτυχε κι αυτό με η Γιουβέντους (βίντεο)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τη φανέλα της Γιουβέντους, η «μεγάλη κυρία» επικράτησε της Τορίνο με 4-1 στο τοπικό ντέρμπι.

Ο 35χρονος επιθετικός πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο το «έψαχνε» από το 2018, όταν κι «έγραψε» την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη Γιουβέντους. Είχαν προηγηθεί 43 αποτυχημένες προσπάθειες για τον Πορτογάλο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία, με τον Ντιμπάλα στο 3’ με πλασέ μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ. Στο 29’, η «Βέκια Σινιόρα» διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Κουαδράδο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπελότι να εκτελεί εύστοχα την «εσχάτη των ποινών» για το 2-1.

Από εκεί και πέρα, οι «μπιανκονέρι» είχαν τον έλεγχο, ενώ η Τορίνο δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει. Στο 61’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 87’ με αυτογκόλ του Τζίτζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.