ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου Τζακ Τσάρλτον (βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου Τζακ Τσάρλτον (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο Τζακ Τσάρλτον ενας από τους θρύλους του ποδοσφαίρου της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την οικογένειά του ο Τσάρλτον «έφυγε» ήρεμα έχοντας δίπλα του στενούς του συγγενείς.

Ο 85χρονος Τσάρλτον αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Τζάκι Τσάρλτον ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Μπόμπι Τσάρλτον με τον οποίο μεγαλούργησαν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.

Ο Τσάρλτον μεγαλούργησε και με τη φανέλα τη Λιντς με την οποία έπαιξε συνολικά 773 φορές στα 23 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ιστορικούς του ποδοσφαίρου ο Τσάρλτον ήταν ίσως ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην ιστορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.