ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρσεναλ: Προχωράει σε 55 απολύσεις από το προσωπικό της ομάδας λόγω πανδημίας

Άρσεναλ: Προχωράει σε 55 απολύσεις από το προσωπικό της ομάδας λόγω πανδημίας

Ο γενικός διευθυντής Βινάι Βενκατέσαμ και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Άρσεναλ, Ραούλ Σανλέχι γνωστοποίησαν ότι προχωρούν σε 55 απολύσεις από το προσωπικό της ομάδας.

Στην ανακοίνωση περιγράφεται το πόσο χτυπήθηκε από την πανδημία η ομάδα λόγω της απώλειας εσόδων από την τηλεόραση, τις χορηγίες και τα εισιτήρια και στέκεται στα μέτρα που πάρθηκαν με τις περικοπές που έγιναν στους παίκτες.

«Στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τις δουλειές και τους μισθούς των ανθρώπων μας, όσο καιρό μπορούμε. Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να απολύσουμε 55 ανθρώπους», τόνισε η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρόσφατη έκθεση ήταν στη 10η θέση με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά brands με την αξία της να υπολογίζεται σε 666 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.