ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζ.Ζιντάν – Υποψήφιος αντικαταστάτης ο Μ.Γκαγιάρδο

Στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζ.Ζιντάν – Υποψήφιος αντικαταστάτης ο Μ.Γκαγιάρδο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της, μετά και τον ιστορικό αποκλεισμό από την Αλκογιάνο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η καρέκλα του Ζινεντίν Ζιντάν να “τρίζει”, με τα δημοσιεύματα να έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του, που είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca», ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τώρα τον Γάλλο προπονητή, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και επειδή τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία. Το καλοκαίρι, όμως, θα μπουν τίτλοι τέλους στην θητεία του Ζιζού στον πάγκο της Ρεάλ και ψηλά στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων, βρίσκεται ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σύμφωνα με το δίκτυο ESPN.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, με δεδομένο ότι πλέον ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εργάζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ραούλ Γκονθάλεθ, ζωντανός θρύλος της Ρεάλ, ο οποίος καθοδηγεί την Καστίγια, όπου ήταν άλλωστε προπονητής ο Ζιντάν, προτού αναλάβει για πρώτη φορά το τιμόνι της Ρεάλ τον χειμώνα του 2015, διαδεχόμενος τον Ράφα Μπενίτεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.