ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή του Λ.Μέσι στη Μπαρτσελόνα

Εφικτή χαρακτήρισε την επιστροφή του Μέσι ένα από τα μέλη της διοίκησης της Μπαρτσελόνα

«Φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή του Λ.Μέσι στη Μπαρτσελόνα

Όλο και περισσότερη «δύναμη» παίρνει τις τελευταίες ημέρες η ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από τη Βαρκελώνη για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά το δημοσίευμα – «βόμβα» της Mundo Deportivo που έκανε λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την πλευρά του Μέσι, ήρθε ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Έντουαρντ Ρομέου να ρίξει… λάδι στη φωτιά!

Πως; Κάνοντας απλώς μια δήλωση!

Ο Ισπανός που έχει θέση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του Μέσι και τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ρομέου μίλησε και τόνισε ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο «σπίτι» του θα ήταν απόλυτα εφικτή, καθώς το κλαμπ δεν έχει πλέον προβλήματα με τους μισθούς, μετά τις πωλήσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια επιστροφή του Μέσι του χρόνου θα ήταν εφικτή για εμάς, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του με την Παρί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τις εγγραφές των ποδοσφαιριστών στην La Liga το 2023», τόνισε ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.