ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέρρευσε σε αγώνα του Youth League (βίντεο)

Ο Μπεν Ντόουκ ζαλίστηκε μετά από σύγκρουση με παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και κατέρρευσε σε αγώνα του Youth League (βίντεο)

Στιγμές αγωνίας, μετά την κατάρρευση του Μπεν Ντόουκ της Λίβερπουλ, στην αναμέτρηση στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Youth League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Μπεν Ντόακ, καρδιοχτύπησε τους πάντες, με τον ανησυχητικό τραυματισμό που υπέστη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Youth League.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση κεφαλιών με αντίπαλο. Δευτερόλεπτα, αφού πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, ο νεαρός εξτρέμ έπιασε το κεφάλι του, και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως, σήμανε… συναγερμός, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να “ορμάει” πάνω του, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο Μπεν Ντόακ ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε τελικά από τον αγώνα, με τους “ρεντς” να μην ρισκάρουν τη παραμονή του στον αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.