ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο Χιμνάσια-Μπόκα Τζούνιορς (φωτό, βίντεο)

Η αστυνομία στην Αργεντινή έκαναν αλόγιστη χρήση χημικών

Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένας νεκρός από τα επεισόδια στο Χιμνάσια-Μπόκα Τζούνιορς (φωτό, βίντεο)

Λίγες μόλις ημέρες μετά την τραγωδία της Ινδονησίας, η Αργεντινή θρηνεί ένα θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Χιμνάσια και την Μπόκα Τζούνιορς.

Μια εβδομάδα έχει περάσει περίπου από την ανείπωτη τραγωδία που έζησαν στην Ινδονησία όπου θρηνούν περισσότερα από 130 άτομα.

Κι όμως, στην Αργεντινή δεν τους έγινε μάθημα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος 57 ετών να χάνει τη ζωή του από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Όλα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στη Χιμνάσια και την Μπόκα Τζούνιορς. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 8ο λεπτό, όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αρχές απάντησαν με δακρυγόνα, δημιουργώντας έτσι μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, κάτι που οδήγησε και τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να μπουν εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός!

Από την άλλη, παίκτες και προπονητές έτρεξαν αμέσως προς τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει η έγκυρη Ole, ο 57χρονος φίλαθλος δεν άντεξε τη μεγάλη χρήση χημικών που έγινε από την αστυνομία με τον υπεύθυνο ασφάλειας της επαρχίας του Μπουένος Άιρες, Σέρχιο Μπέρνι, να επιβεβαιώνει τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

https://twitter.com/fanatiztv_en/status/1578188587694448641

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.