ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε την πρώτη του νίκη για το 2022

Ο Ολυμπιακός επικράτησε μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε την πρώτη του νίκη για το 2022

Την πρώτη του νίκη στο 2022 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 19η αγωνιστική της Superleague 1.

Στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζουν οι αήττητοι -στο πρωτάθλημα- «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν η πρώτη τους στο έτος. Ο Ολυμπιακός με ένα γκολ στο ξεκίνημα (Μασούρας 4′) και ένα στο τέλος (Τικίνιο 88) πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε και χρειαζόταν, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει κόντρα στον ελλειπέστατο ΠΑΣ. Η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται πλέον στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο την Τετάρτη (16/1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (70΄ Λαλά), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (79΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (70΄ Τικίνιο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Εραμούσπε, Κάργας, Παντελάκης (46΄ Μορέιρα), Σάλιακας, Οικονομόπουλος (60΄ Ρίζος), Σιόντης (46΄ Λιάσος), Καραχάλιος, Στάνκο, Τριάδης (60΄ Λώλης), Μπρένερ (80΄ Μίνα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.