ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με Εσιέν, αλλά χωρίς Πράνιτς ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Σαββατιάτικο ντέρμπι

Με Εσιέν, αλλά χωρίς Πράνιτς ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Σαββατιάτικο ντέρμπι

Με τον Γκανέζο Μίκαελ Εσιέν, αλλά χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς στην αποστολή του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Σαββατιάτικο(19:30) ντέρμπι τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ο Αντρέα Στραματσόνι, απέκλεισε τον Κροάτη, με την «πράσινη» ΠΑΕ να εξηγεί για ποιους λόγους προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί στις επιλογές ο ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες. Ο διεθνής μπακ-χαφ αποκλείστηκε από την εθνική Κροατίας, καθώς είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ωστόσο, όπως τονίζουν από το «τριφύλλι», το καταστατικό της ΕΠΟ για τους διεθνείς και τους αποκλεισμούς από τις εθνικές τους ομάδες είναι ασαφές. Προτιμήθηκε λοιπόν να αποφευχθεί η συμμετοχή του, προκειμένου να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή. Στην  αποστολή δεν υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Κλωναρίδη, Καλτσά, Βέμερ, Τελάντερ και Μπούρμπου.!

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, ο 39χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις και δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Η ενδεκάδα

Από την στιγμή που ο Στραματσόνι δεν έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του, μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Στιλ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης και Νάνο φαντάζουν ως σίγουροι στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Αμπέντ έχουν προβάδισμα, με τους Ατζαγκούν και Λουντ να διεκδικούν θέση. Μπεργκ και Καρέλης θα βρίσκονται στην κορυφή του 4-4-2.

Επικοινωνιακό κόλπο

Για επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο της Super League, κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι: «Η δήθεν πρωτοποριακή πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο ήταν πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως πάγια θέση ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης». 

Όπως λένε από το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός βλέπει ότι οι δυνάμεις του στο Δ.Σ. της Λίγκας εξασθενούν και προσπαθεί να περάσουν την πρόταση ως δική του, αλλά και να αγοράσει χρόνο, προκειμένου ο Μποροβήλος να ολοκληρώσει τη θητεία του! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, προσθέτουν ότι σήμερα προσπάθησε να κάνει το 3/3 στην ψηφοφορία με την εκλογή Αγραφιώτη, Παπαδόπουλου και Δάρα, αλλά δεν του… πέρασε αφού εξελέγη ο υποψήφιος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους εντός της αίθουσας του συνεταιρισμού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.