ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κισσαμικός πήρε το ντέρμπι της Κρήτης 2-1 τον Εργοτέλη στα Χανιά.

Ο Κισσαμικός πήρε το ντέρμπι της Κρήτης 2-1 τον Εργοτέλη στα Χανιά.

Ο Κισσαμικός πήρε το ντέρμπι της Κρήτης επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1, στο ΔΑΚ Γάλλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Παμλίδη. Στην «επανάληψη» ο Κισσαμικός ήταν πολύ βελτιωμένος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61′ με τον Βαττή.

Στο 75′ ο Βαττής έκανε εκπληκτική προσπάθεια από τα αριστερά και έβγαλε ιδανική μπαλιά στον Μάντζη, που με πλασέ σημείωσε το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ που φέρνει τον Κισσαμικό στους 14 βαθμούς και αφήνει την ομάδα του Ηρακλείου στους 11.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης (9′ Σμίλτος), Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Λώττας, Πότσι, Ταραλίδης, Μάνιας (65′ Βλάχος), Βαττής (78′ Τσικουδάκης), Μάντζης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Μάνος (78′ Δωματάς), Κούτρης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Στεφάνοβιτς, Καλέ, Κ. Καμαρά, Ντος Σάντος (72′ Μπουρσέλης), Παμλίδης (76′ Ίνιατς)

Ισόπαλοι 0-0 Αχαρναϊκός-Κέρκυρα

Στο 0-0 έμειναν Αχαρναϊκός και Κέρκυρα, στο Μενίδι. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς κατά το οποίο οι «Φαίακες» δεν καταφέρνουν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Αγγελου Διγκόζη που είχε δοκάρι με τον Ντουαλά στο 9’έχασε κι άλλο έδαφος στην μάχη για την κορυφή. 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (74′ Μαρής), Καλογερόπουλος (74′ Ταμπάκης), Ματσούκας (86′ Αναστασίου, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο, Καρντόσο, Κόντος (65′ Μακρίδης), Ζορμπάς, Ντουαλά, Καμπάνταης (59′ Σουάνης)

Στην βαθμολογία προηγείται η Λάρισα με 23 βαθμούς και ακολουθούν, τα Τρίκαλα με 17 και ο Απόλλωνας με 16, η Κέρκυρα με 15, ενώ Κισσαμικός και Παναχαϊκή έχουν από 14 πόντους.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Κυριακή 22/11

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 1-2 (66′ Σκοπελίτης – 56′ Τζιώρας, 81′ Δεληζήσης)

Ζάκυνθος-Τρίκαλα 1-0 (60′ Ναζίμ)

Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός 1-0 (50′ Μποτωνάκης)

Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος 0-0

Λαμία-Παναχαϊκή 4-1 (4′ πεν. Λεάντρο, 27′ Γιόκιτς, 30′ Πίντο, 36′ Καραγιάννης – 77′ Σιατραβάνης)

Καλλιθέα-ΑΕΛ 0-1 (45’+2′ Πάτο)

Δευτέρα 23/11

Αχαρναϊκός-Κέρκυρα 0-0

Κισσαμικός-Εργοτέλης 2-1 (61′ Βαττής, 75′ Μάντζης – 45′ Παμλίδης)

Τρίτη 24/11

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χανιά-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.