ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με σούπερ Καμπιάσο ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο 4-0 στο Αίγιο

Με σούπερ Καμπιάσο ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο 4-0 στο Αίγιο

Με πρωταγωνιστή τον Καμπιάσο, ο Ολυμπιακός έκανε βραδινό περίπατο στο Αίγιο και με τη νίκη του 4-0 επί του Παναιγιάλειου έκανε άλμα για την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου. Ο Αργεντινός  μέσος έβαλε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, και άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη, ενώ είχε και ασίστ στο γκολ του Κολοβού.

Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις την αντίπαλη εστία στο 14′, αλλά το σουτ του Καμπιάσο ήταν άστοχο. Στο 23΄ όμως ο Σαλίνο από δεξιά, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Φινμπόγκασον αρχικά δεν κατάφερε να την κοντρολάρει όπως θα ήθελε, αλλάάφησε την μπάλα στον Καμπιάσο που ερχόταν με ταχύτητα, και με δυνατό αριστερό σουτ από την “καρδιά” της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με τους Πειραιώτες να έχουν την κατοχή της μπάλας. Στο 41΄ έγινε το 0-2. Ο Τσιμίκας προωθήθηκε από τα αριστερά, έβγαλε μία καλοζυγισμένη σέντρα, με τον Ντομίνγκες με κεφαλιά «ψαράκι» από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού με αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερνε κάτι ουσιαστικό. Στο 59′ ο Ντομίνγκες έβαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα προς τον Φουστέρ, ο οποίος σούταρε στη κίνηση μέσα στη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την μπάλα. Στο 85′ ο Καμπιάσο, έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Φορτούνη, ο οποίος από καθαρή θέση βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο και “κρέμασε” με έξοχη “λόμπα”, διαμορφώνοντας το 0-3. Στο 89′ ο Ερνάνι με σουτ εντός της περιοχής έκανε το τελικό 0-4. Οι φιλοξενούμενοι  κυριάρχησαν απόλυτα, με την κατοχή τους στη μπάλα να φτάνει το 75%.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (71′ Ρέλας), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (71′ Μαυρόπουλος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (62′ Βούρος), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81′ Σεμπά), Ντομίνγκεζ (62′ Κολοβός), Φινμπόγκασον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.