ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα λεφτά τους… πίσω θα πάρουν οι φίλοι της Λάρισας που αγόρασαν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ

Τα λεφτά τους… πίσω θα πάρουν οι φίλοι της Λάρισας που αγόρασαν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ

Η Λάρισα έβγαλε εισιτήρια, καλούσε τον κόσμο να τα αγοράσει για το μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά αποδείχθηκε πως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο (αθλητικό δικαστή). 

H επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Λάρισας κι έτσι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει αύριο (19:30), οριστικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων. 

Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε πως «οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα μπορούν να επιστρέψουν το εισιτήριο και να τους επιστραφούν τα χρήματα ή να το ανταλλάξουν με εισιτήριο αγώνα για το παιχνίδι της Κυριακής 20/12/2015 με αντίπαλο την ΠΑΕ Τρίκαλα. Τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και για το ωράριο διάθεσης οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Με αφορμή, μάλιστα, τη δικαστική απόφαση, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε προσωπική δήλωση, απευθύνοντας έκκληση προς τον κόσμο της ομάδας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς απόφασης ενός δικαστού, ο οποίος με προκατάληψη αποφάσισε κόντρα σε βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς. Ευτυχώς η απόφαση αυτή δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα μας στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα παίξει με την παρουσία του κόσμου μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.