ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΠΑΟΚ έβαλε στο… μάτι τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού Παναγιώτη Τσιντώτα

Ο ΠΑΟΚ έβαλε στο… μάτι τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού Παναγιώτη Τσιντώτα

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη (1-2) χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ που τον έφερε μια ανάσα από τις θέσεις των πλέι οφ της Superleague. Πολύ σημαντικό ρόλο για να φύγουν οι Βοιωτοί με αυτό το μεγάλο διπλό έπαιξε ένας συγκεκριμένος παίκτης που έσωσε την ομάδα του Άκη Μάντζιου σε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις της Ένωσης.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος “τρέλανε” τους πάντες με την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ. Ο 22χρονος πορτιέρο έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις και ήταν ο κύριος παράγοντας που ο Λεβαδειακός κράτησε το υπέρ του σκορ.

Μετά και από αυτή την εμφάνιση του Τσιντώτα είναι λογικό να αρχίσουν πάλι τα σενάρια για μεταγραφή με πιο “ζεστό” αυτό που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει μείνει ικανοποιημένος ούτε από τον Όλσεν, ούτε και από τον Γλύκο, ο οποίος είναι και τραυματίας, ενώ ο μικρός Μελίσσας δεν μπορεί να κριθεί από τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε εναντίον του Πλατανιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται στην περίπτωση του Τσιντώτα, τον οποίο παρακολουθούν από το παιχνίδι των “ασπρόμαυρων” στη Λιβαδειά και η χθεσινή του “παράσταση” εναντίον της ΑΕΚ ήρθε για να βάλει ακόμα περισσότερο “ζουμί” στο ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.