ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σίλντεφελντ θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, αλλά προβληματίζουν οι τραυματισμοί του

Ο Σίλντεφελντ θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, αλλά προβληματίζουν οι τραυματισμοί του

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει εντατικά για έναν κεντρικό αμυντικό που θα μπορέσει άμεσα να «δέσει» τα μετόπισθεν και να τον ισχυροποιήσει στην προσπάθεια να κατακτήσει τον τίτλο και να πάρει το Κύπελλο. Και μία από τις προτάσεις που έγιναν στην ΠΑΕ αφορά στον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο 30χρονος Κροάτης στόπερ που ανήκει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν έχει παίξει καθόλου φέτος λόγω τραυματισμών και ψάχνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί να έχει άλλα 2,5 χρόνια συμβόλαιο, όμως, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον αποκτήσει. Ο Σίλντεφελντ είχε καλό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 (με 15 συμμετοχές και ένα καθοριστικό γκολ στα Γιάννινα που σφράγισε την έξοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) και δύο καλές σεζόν στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό (με 28 και 29 συμμετοχές αντίστοιχα). Γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα και το τι ακριβώς συμβαίνει και δεν θα είχε πρόβλημα προσαρμογής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, υπάρχουν και ενδοιασμοί λόγω των μυικών τραυματισμών φέτος. Είχε πάθει μία θλάση στην αρχή που τον κράτησε τρεις εβδομάδες εκτός, βιάστηκε να επιστρέψει με αποτέλεσμα δύο φορές ακόμη να τραυματιστεί (όχι για μεγάλο διάστημα). Εδώ και ένα μήνα προπονείται κανονικά και δεν βιάστηκε να αγωνιστεί για να είναι απόλυτα έτοιμος, όμως πλέον άλλοι έχουν πάρει ρόλο βασικού. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.