Ο Λεβαδειακός έσπασε το αήττητο σερί των 11 αγώνων του Πανιώνιου και νίκησε 2-0 στη Νέα Σμύρνη

Ο Λεβαδειακός έσπασε το αήττητο σερί των 11 αγώνων του Πανιώνιου και νίκησε 2-0 στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος, των 11 σερί αγώνων δίχως ήττα, «πλήρωσε» την αψυχολόγητη ενέργεια του Ανσαριφάρντ στο 13’ να πάει πολύ άσχημα πάνω στον Μουλόπουλο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί, και γνώρισε την ήττα 2-0 από τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, χάνοντας, παράλληλα και την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Και τα δύο γκολ των Βοιωτών πέτυχε ο Γιακουμάκης, το πρώτο πριν την αποβολή του Ιρανού, μόλις στο 5’ και το δεύτερο ακριβώς με τη συμπλήρωση των πρώτων 45’. 

Δοκάρι είχε ο Πανιώνιος, που κατέθεσε… και την ψυχή του, παρότι έπαιζε με δέκα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, παρέμεινε, ωστόσο, στο +3 από τους Αρκάδες… και το όνειρο της Ευρώπης παραμένει ολοζώντανο! 

Μέχρι το 13’ είχαμε δει (σχεδόν) τα πάντα! Ο Λεβαδειακός, παρά τις πέντε αλλαγές του Άκη Μάντζιου στο βασικό σχήμα και το γεγονός πως άλλος ήταν (και είναι) εκείνος που «καιγόταν» για τη νίκη, μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Πριν προλάβει, μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης να σηκωθεί από τον πάγκο του για να βάλει τις φωνές στους παίκτες του, προκειμένου να «ξυπνήσουν» και να… ξεμυτίσουν από τα καρέ τους -όπου αδικαιολόγητα είχαν κλειστεί- οι Βοιωτοί είχαν ανοίξει το σκορ (5’) με τον Γιακουμάκη, έπειτα από γύρισμα του Μάντζιου! 

Ούτε δέκα λεπτά αργότερα, στο 13’, έγινε η φάση που καθόρισε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Ανσαριφάρντ, για κάποιον λόγο που μόνο εκείνος γνωρίζει, πήγε πολύ άσχημα πάνω στον Μουλόπουλο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί σωστά από τον κ. Δελφάκη. Ο Ιρανός επιθετικός δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την κόκκινη κάρτα, όχι, όμως και ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη, που αποδοκίμασε έντονα τον διαιτητή (και τον αμυντικό του Λεβαδειακού, που έμεινε για αρκετή ώρα πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο…). Παρότι με δέκα, οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν στο υπόλοιπο του πρώτου 45λέπτου τους «πράσινους» στα καρέ τους, είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε ξανά στο 45’, όταν και πάλι ο Γιακουμάκης, αντιλήφθηκε το τραγικό γύρισμα του Κόρμπου στον Διούδη, τσίμπησε πανέμορφα την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου και έγραψε το 0-2! 

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής (77’ Μπαργκάν), Κόρμπος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (64’ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Μπακασέτας, Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (60’ Καθάριος), Ανσαριφάρντ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας (77’ Τόπι), Ατζαγκούν, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.