ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάζει 20 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρινάκης

Βάζει 20 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρινάκης

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως αποφασίσθηκε στη σύσκεψη «κορυφής» που έγινε σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Όπως έγινε γνωστό και από σχετική ανακοίνωση, το ποσό το οποίο θα “μπει” στην ομάδα ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως διευκρινίζεται από τους ερυθρόλευκους, η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας από την απώλεια των εσόδων που θα έχει η ομάδα από την μη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε όλα τα επίπεδα επεκτείνονται οι αλλαγές που είχαν προαναγγελθεί στον Ολυμπιακό.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν και σε διοικητική αναδιάρθρωση, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Βρέντζος.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Όσο για το καθήκοντά του θα καλυφθούν εκ των έσω, με τους Γιαννίκο, Παύλου και Κουντούρη να αναλαμβάνουν περαιτέρω αρμοδιότητες.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.