ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Ένινγκ: «Θα θυμάμαι για καιρό την διαιτησία με την ΑΕΚ»

Μ. Ένινγκ: «Θα θυμάμαι για καιρό την διαιτησία με την ΑΕΚ»

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέρες, όμως ο Μίκαελ Ένινγκ δεν φαίνεται πως έχει ηρεμήσει. Ο Γερμανός προπονητής του Άρη δήλωσε πως θα θυμάται για καιρό τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 1-0 από την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης την περασμένη Κυριακή, σε ένα ματς που τους άφησε με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Τέσσερις μέρες μετά, ο προπονητής του Άρη δεν έχει ηρεμήσει με αυτό το θέμα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη Nova.

«Η διαιτησία της Κυριακής όχι μόνο δεν μου έχει φύγει από το μυαλό αλλά πιθανόν να με εκνευρίζει και μετά από δύο χρόνια. Τότε ενδεχομένως να μη θυμάμαι το όνομά του, αλλά θα μ’ εκνευρίζει. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην μας γίνουν συνήθεια τέτοιες καταστάσεις», ήταν τα λόγια του Ένινγκ, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ο Άρης κληρώθηκε με την ΑΕΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όποιος και να ήταν ο αντίπαλός μας, δεν θα ήταν εύκολο το έργο μας. Για μένα είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, στην Αθήνα, αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είχα προτίμηση για αντίπαλο; Όχι. Είχα μια μικρή τάση, ωστόσο είμαι ρεαλιστής, παίρνω αυτό που έρχεται από την κληρωτίδα και κοιτάω μπροστά. Ας πούμε πάντως ότι η κλήρωση έφερε άλλο αποτέλεσμα από την τάση που είχα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.