ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Α΄Εθνικής: «Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες οι αγώνες θα γίνονται με κόσμο»

Πρόεδρος Α΄Εθνικής: «Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες οι αγώνες θα γίνονται με κόσμο»

O πρόεδρος της Α΄Εθνικής, Μηνάς Λυσάνδρου σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μίλησε για τον ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα από φέτος κιόλας.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος σχολίασε την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τόνισε πως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα επιστρέψει και ο κόσμος.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί όλοι έχουμε συνεργασθεί, προκειμένου να διατηρήσουμε το πρωτάθλημά μας και να επιστρέψουμε με την επανέναρξη του. Κρατήσαμε χαμηλό προφίλ, προχωρώντας βήμα προς βήμα και χωρίς βιασύνη», σχολίασε αρχικά ο Μηνάς Λυσάνδρου και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η σοβαρότητα και το γεγονός ότι η επιδημία ήταν καλά ελεγχόμενη στην χώρα, έδωσε εμπιστοσύνη. Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Δεν θέλω να βιαστώ ή να δώσω υποσχέσεις. Αλλά είναι κάτι που το συζητάμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.