ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απάντηση Κυριάκου σε Κούγια: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη» (βίντεο)

Απάντηση Κυριάκου σε Κούγια: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη» (βίντεο)

Απάντηση στα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, έδωσε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δικέφαλο στη συνεδρίαση της Super League. Ο Κυριάκος μίλησε για φαύλο κύκλο που δημιουργούν οι αντιπαραθέσεις, ενώ τόνισε ότι «κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει επάγγελμα τις προσωπικές κατηγορίες».

Αναφορικά με τον νέο πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, σχολίασε με νόημα ότι «είναι ένα καταρτισμένο στέλεχος. Τον ψηφίσαμε, γιατί μας δίνει την εντύπωση περισσότερο από τον κύριο Κούγια, ότι είναι εδώ για να ενώσει»…

Αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε μετά την εκλογή νέου προέδρου στη Λίγκα: «Ο επερχόμενος πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ήταν αντίπαλος μας στις προηγούμενες εκλογές, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι έθεσε ψηλά τον πήχη στη διοίκηση, σε όλα τα επίπεδα της Super League. Ελπίζουμε αυτό τον πήχη να τον πάρει και να τον ψηλώσει ακόμα περισσότερο ο κύριος Μπουτσικάρης. Φυσικά, δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα συνεννόησης και σύμπνοιας, τουλάχιστον στα αυτονόητα και στην κοινή λογική».

Για τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας: «Κοιτάξτε, ή θα πρέπει όλοι να αποφασίσουμε ότι θα παίζουμε ένα επικοινωνιακό πινγκ-πονγκ κάθε φορά που λέει κάποιος “ένα” θα λέει ο άλλος “τρία” και αυτό το πράγμα θα έχει έναν φαύλο κύκλο, ή θα πρέπει να μπει ο καθένας στη θέση που του αρμόζει, κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα την λάσπη, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει επάγγελμα τις προσωπικές κατηγορίες, δεν θα “σηκώνουμε συνεχώς το γάντι”, ο ρόλος μας εδώ είναι θεσμικός, ήρθαμε να ψηφίσουμε για την επόμενη μέρα της Λίγκας και θέλουμε να φύγουμε – νομίζω όλες οι ομάδες- με την αισιοδοξία ότι πολλά από τα ανοικτά ζητήματα που θα βελτιώσουν το ποδόσφαιρο και θα κάνουν τις ομάδες πιο δυνατές, θα λυθούν με σύμπνοια».

Ερωτηθείς για τον νέο πρόεδρο της Super League: «Πολύ καλή, είναι ένα καταρτισμένο στέλεχος, τον ψηφίσαμε, γιατί ακριβώς μας δίνει την εντύπωση περισσότερο από τον κύριο Κούγια, ότι είναι εδώ για να ενώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.