ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ι.Σαββίδης: Απόφαση-βόμβα – Εκτός λογικής η πρώτη κίνηση Ρέμπε

Ι.Σαββίδης:  Απόφαση-βόμβα – Εκτός λογικής η πρώτη κίνηση Ρέμπε

Ανεξαρτήτως των play off, ανεξαρτήτως αν παραμείνει στον πάγκο του «δικεφάλου» ο Αμπέλ Φερέιρα και ανεξαρτήτως τι θα περάσει ως φιλοσοφία ο νέος τεχνικός διευθυντής, Όλαφ Ρέμπε, το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένο.

Δομημένο ως προς τις βασικές του αρχές εδώ και 1,5 χρόνο: αφίξεις νεαρών ποδοσφαιριστών, με κύριο χαρακτηριστικό τους τη δυναμική και τη μεταπωλητική αξία. Φέτος, εκ των πραγμάτων έχει προστεθεί ένα ακόμη: να είναι ελεύθεροι, ή έστω να έρχονται ως δανεικοί (βλ. deal Μίσιτς) αφού οι περιορισμοί του Financial Fair Play δεν αφήνουν περιθώρια – άλλων – επιλογών.

Το όνομα του Γκιόργκι Μιλάνοβ, του διεθνή Βούλγαρου μεσοεπιθετικού, βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ εδώ και αρκετές μέρες. Ο «σκύλος» επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί κρούση και πως βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά (με συγκεκριμένη… εξουσιοδότηση) του «δικεφάλου», ωστόσο τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με το πλαίσιο που έχει τεθεί και συνοπτικά αναφέρθηκε.

Για την ακρίβεια, το μόνο του «προσόν» μοιάζει να είναι πως είναι ελεύθερος έχοντας αποχωρήσει από την ουγγρική Φέχερβαρ, η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να του ανανεώσει το συμβόλαιο ύστερα από μια σεζόν (τη φετινή) με μόλις 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μοιρασμένες ως βασικός και αναπληρωματικός.

Είναι στα 28 (ξεπερνάει δηλαδή κατά πολύ το ηλικιακό όριο που έχει τεθεί στον ΠΑΟΚ ως προαπαιτούμενο) με τα καλά χρόνια στην καριέρα του, τα πρώτα δηλαδή που έκανε στην ΤΣΚΑ Μόσχας να φαίνεται πως έχουν περάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και για την ούγια, μιλάμε πρακτικά για ένα «δεκάρι». Θέση δηλαδή την οποία στον «δικέφαλο» μπορούν τη δεδομένη στιγμή να υπηρετήσουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.