ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ν. Τσούμιτς

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ν. Τσούμιτς

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νικολά Τσούμιτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίτσκι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο σερβικός σύλλογος έστειλε επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας, την οποία κοινοποίησε στον Οργανισμό Κρίσεων της Σερβίας, στον διευθυντή του γραφείου Δημάρχου Ντάρκο Μπουλάτοβιτς της Νις και στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της χώρας, με αίτημα για προμήθεια τεστ κορωνοϊού. Στη συγκεκριμένη επιστολή, η Ραντνίτσκι αναφέρει: «Δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Ραντνίτσκι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ο Στέφαν Μιχαϊλοβιτς και ο Νίκολα Τσούμιτς, καθώς και ένα από τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, επτά ακόμη ποδοσφαιριστές αιτήθηκαν από τον σύλλογο να εξεταστούν για συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Καθώς η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκινά στους συλλόγους όλης της Σερβίας, επιτρέψτε μας να υποβάλουμε σε εξετάσεις όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να απομονώσουμε αυτούς που έχουν τον ιό και βρίσκονται θετικοί και για να αποτρέψουμε την εξάπλωση της επιδημίας, καθώς η υγεία είναι η πιο σημαντική για εμάς. Δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο κανένα άτομο. Επίσης, παρακαλούμε όπως μας δώσετε μας οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να ενεργούμε σε αυτήν την περίπτωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.