ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-2: Νίκη – δώρο αποχαιρετισμού στον Γιώργο Δώνη

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-2: Νίκη – δώρο αποχαιρετισμού στον Γιώργο Δώνη

Στην τελευταία παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι παίκτες του τον αποχαιρέτησαν με καλή εμφάνιση και νίκη με 3-2 απέναντι στον πάντα μαχητικό ΟΦΗ.

Σε ένα ματς που σκορ είχε αλλά … θέαμα όχι και τόσο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ και έκλεισε με θετικό πρόσημο τη τρέχουσα σεζόν. Οι άμυνες η αλήθεια είναι πως δεν ήταν και τόσο… μαχητικές, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ να μπαίνουν με το τσουβάλι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων τα πρώτα λεπτά, αλλά τον Παναθηναϊκό να απειλεί. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στην άμυνα ενώ στην επίθεση οι πράσινοι είχαν 3 γκολ σε 3 φάσεις (28΄ Μπεκ, 35΄ Μακέντα, 42’ Χατζηγιοβάνης)

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαν πολλά κενά στην άμυνα. Επιθετικά ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού και πέτυχε δύο γκολ με σκόρερ τους Φιγκεϊρέδο (29΄) και Βαζ (37¨). Σε πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό βρισκόταν ο Ξενόπουλος, οποίος ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε 7 αποκρούσεις.

Ταυτόχρονα αρκετά καλοί ήταν οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Μπεκ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που προσπαθούσε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.

Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε κατά πολύ, με τις δύο ομάδες να… κατεβάζουν ταχύτητα. Το αξιοσημείωτο ήταν με την είσοδο του Αλεξανδρόπουλο, ο Παναθηναϊκός σε ένα σημείο έπαιζε με 7 παίκτες από την ακαδημία του.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως ο Ξενόπουλος ήταν και πάλι εκεί. Ο Φιγκεϊρέδο ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισε από χέρι του Κολοβέτσιου, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε, με το 3-2 να μένει ως το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι, στο αντίο του Δώνη ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και ο Έλληνας τεχνικός έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θητεία του στο τριφύλλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.