ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Με απουσίες στην πρεμιέρα η ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα – Θέλει ξεκίνημα με το δεξί

Europa League: Με απουσίες στην πρεμιέρα η ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα – Θέλει ξεκίνημα με το δεξί

Με πολλές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάσιμο Καρέρα στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Ιταλός προπονητής, είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν θα επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος,, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτ, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.