ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Σκέψεις για Φορτούνη σε ρόλο σέντερ φορ και Ραφίνια για αριστερά

Ολυμπιακός: Σκέψεις για Φορτούνη σε ρόλο σέντερ φορ και Ραφίνια για αριστερά

Σε αλχημείες αναμένεται να προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την κατάρτιση της ενδεκάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, λόγω των πολλών απουσιών.

Οι απουσίες των Ελ Αραμπί και Χασάν, που είναι σε καραντίνα εκτός Ελλάδας λόγω κορωνοϊού, υποχρεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να καταφύγει σε άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι πολύ πιθανό ο Φορτούνης να χρησιμοποιηθεί ως… ψευτοεννιάρι και όχι πίσω από τον σέντερ φορ, παρότι θα απουσιάσει και ο τραυματίας Βαλμπουενά. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει σχήμα με τρεις χαφ, Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά, τότε είναι πολύ πιθανό μπροστά τους να βρίσκονται οι Μασούρας, Μπρούμα και Φορτούνης. Αν προτιμηθεί σχήμα με κάτι πιο κοντινό σε φορ, οι Σουντανί (κατά κύριο λόγο) και Κάιπερς είναι υποψήφιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στα μετόπισθεν, από τη στιγμή που ο Χολέμπας δύσκολα θα παίξει λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε και χθες, ο Ραφίνια έχει τον πρώτο λόγο για το αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Βινάγκρε δεν είναι στο 100%. Σε αυτή την περίπτωση ο Ντρέγκερ θα καλύψει το δεξί άκρο άμυνας. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τον Σεμέδο στόπερ και παρτενέρ του θα είναι ο Μπα ή ο Σισέ με φαβορί τον πρώτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.