ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Δ.Κουρμπέλη κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Δ.Κουρμπέλη κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να στερείται τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Έλληνας χαφ έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι εκτός από τον Κουρμπέλη που έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, τους Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ, Σέχου και τον Σαβιέρ ο οποίος ακολούθησε θεραπεία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής, Τζαβίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.