ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α’Εθνική: Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία

Α’Εθνική: Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Βόλου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου σε ματς για την 17η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.

Το ματς θα… ξεχαστεί εύκολα από πλευράς θεάματος, με τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στο 51’ με τον Δουβίκα και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο επόμενο λεπτό με τον Ντέλετιτς.

Η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες στο 68’, με την αποβολή του σκόρερ της ομάδας, αλλά δεν το έβαλαν… κάτω και στο 90+2’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το νίκη, με τον Μπα να μην μπορεί να νικήσει τον Κέλεμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το βαθμό αυτό, η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 20 στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τη Λαμία με 6 β. στην τελευταία θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.