ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της μετά τις νίκες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Παραμένει «πρωτοπόρος» ο Παναθηναϊκός

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της μετά τις νίκες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League, μετά το αγχωτικό “διπλό” του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τις νίκες, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Μια αγωνιστική μετά την ήττα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με τα… χίλια ζόρια του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με 1-0. Το “τρίποντο” αυτό ανέβασε τους “πράσινους” στους 45 βαθμούς και τους διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +4 από την Ένωση.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς της ημέρας για την 18η αγωνιστική της Super League, η ΑΕΚ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Παναιτωλικό (4-1) μέσα στην “OPAP Arena”.

Λίγο πριν, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” κι έφτασε τους 38 βαθμούς, μένοντας έτσι μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και το 0-0 που έφερε ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘ.

1. Παναθηναϊκός 18 45

2. ΑΕΚ 18 41

3. Ολυμπιακός 18 38

4. ΠΑΟΚ 18 36

5. Άρης 18 28

6. Βόλος 17 26

7. Ατρόμητος 18 23

8. Παναιτωλικός 18 19

9. Αστέρας Τρίπολης 18 18

10. ΠΑΣ Γιάννινα 18 17

11. ΟΦΗ 18 16

12. Λεβαδειακός 18 12

13. Λαμία 18 11

14. Ιωνικός 17 8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.